Locator Полтава Відділення поліціївулиця Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) Полтава

Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві

1
  • Отдел коммуникации Главного Управления Национальной полиции в Полтавской области

    вулиця Юліана Матвійчука, тел. 0 (53) 251-75... показати
    вулиця Юліана Матвійчука, 83, тел. +380(53)251-75-86 детальніше
    Відділення поліції Отдел коммуникации Главного Управления Национальной полиции в Полтавской области знаходиться у Полтаві, вулиця Юліана Матвійчука.

Коротко про відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві (Полтавська)

На цій сторінці зібрані відділення поліції, розташовані на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві (Полтавська). Locator відомо про одна відділення поліції поряд з цим місцем серед яких Отдел коммуникации Главного Управления Национальной полиции в Полтавской области , який розташований на вул. Юліана Матвійчука. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці відділення поліції.

  • Скільки Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві?

    За даним Locator на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві ведуть діяльність 1 Відділення поліції.

  • Які Відділення поліції найкращі на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві?

    Locator радить відвідати насступні Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві: Отдел коммуникации Главного Управления Национальной полиции в Полтавской области.

  • Де знаходиться найближчі від мене Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Відділення поліції, перейдіть на сторінку Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві?

    Ціни на послуги Відділення поліції залежать від конкретної послуги і Відділення поліції. Locator.ua дає можливість всім Відділення поліції вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Відділення поліції.

  • Послугами яких Відділення поліції на вулиці Юліана Матвійчука (бывш. Пушкіна) у Полтаві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Відділення поліції, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Отдел коммуникации Главного Управления Национальной полиции в Полтавской области.

  • Як зв'язатись з цими Відділення поліції?

    Контакти для зв'язку з цими Відділення поліції ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Відділення поліції у Полтаві

Відділення поліції за районами Полтави: