Locator Полтава аудіогідвулиця Панаса Мирного аудіогід на вулиці Панаса Мирного Полтава

аудіогід на вулиці Панаса Мирного у Полтаві

1
  • Полтавский литературно-мемориальный музей Панаса Мирного

    вулиця Панаса Мирного, тел. 0 (53) 259-68... показати
    вулиця Панаса Мирного, 56, тел. +380(53)259-68-53 детальніше

    аудіогідціна невідома

    Полтавский литературно-мемориальный музей Панаса Мирного знаходиться у Полтаві, вулиця Панаса Мирного. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 17:00.

Коротко про аудіогід на вулиці Панаса Мирного у Полтаві (Полтавська)

На цій сторінці зібрані всі организації які надають послугу аудіогід, розташовані на вулиці Панаса Мирного у Полтаві (Полтавська). Locator відомо про одна такої організації поряд з цим місцем серед яких Полтавский литературно-мемориальный музей Панаса Мирного , який розташований на вул. Панаса Мирного. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про організації, які надають послугу аудіогід.

  • Скільки на вулиці Панаса Мирного у Полтаві є закладів, які надають послугу "аудіогід"?

    За даними Locator.ua на вулиці Панаса Мирного у Полтаві послугу "аудіогід" надають 1 організацій.

  • Де знаходиться найближчі від мене заклади, які надають послугу "аудіогід" на вулиці Панаса Мирного у Полтаві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас організації, які надають послугу аудіогід, перейдіть на сторінку послуги "аудіогід на вулиці Панаса Мирного у Полтаві" і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послугу "аудіогід" на вулиці Панаса Мирного у Полтаві?

    Ціни на послугу "аудіогід" залежать від конкретного закладу, який надає цю послугу. Locator.ua дає можливість всім організаціям вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись детальніше, перейдіть на сторінку "аудіогід на вулиці Панаса Мирного у Полтаві".

  • Послугами яких на вулиці Панаса Мирного у Полтаві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до , які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Полтавский литературно-мемориальный музей Панаса Мирного.

  • Як зв'язатись з цими ?

    Контакти для зв'язку з цими ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

аудіогід у Полтаві

аудіогід за районами Полтави: