Нанесення декоративної косметики — це мистецтво, а доглядової — ціла наука. Filorga вже впродовж 35 років є лідером у сфері медичної косметики, яка дає можливість досягти вражаючих результатів у догляді за шкірою.

Це не просто бренд, що красується на баночці з кремом, Filorga — це сучасна лабораторія, яка поєднує десятки провідних фахівців у розробці інноваційних продуктів. Засоби використовуються як косметологами, так і дерматологами й навіть хірургами.

Догляд, побудований на основі такої косметики, надасть можливість вам у домашніх умовах досягти ефекту, порівнянного із салонними процедурами. В Україні купити косметику Filorga можна тут. У Лазерхаузі Косметикс ви отримуєте не просто товар, а турботу про вас: професійну консультацію; детальний опис зі складом; швидку та безкоштовну доставку.

Продукція Filorga на сайті Лазерхауз Косметикс

Інтернет-магазин Лазерхауз Косметикс радий уявити вам широкий асортимент косметики класу люкс.

З допомогою продуктів від бренду Filorga ви зможете побудувати повноцінний догляд, що включає всі необхідні етапи: очищення, зволоження, живлення й захист від сонця.

В основі всіх засобів є високоефективні інноваційні компоненти, які пройшли всі необхідні перевірки. Ці косметичні засоби спроможні впливати на шкіру на трьох глибинних рівнях:

1) На клітинному (завдяки наявності нуклеотидів);

2) На тканинному (широке застосування колагену та еластину);

3) На органному (наявність вітамінів у складах).

Tj_bv3MveuTS0oM5zQF27Nu7GE0HTttJlaNvCN2lzPa6svalfy6gTYYAg-i1yEUCFoAAzOb9pzQxQV7kubKUHLP67tThjz7Ou7ziAQuJBkUDsyrCi4ON8O-YBfo1joxJM9lba6A6F-BfUgE1o99TbX7uDov_GBPa7EZIABcTReYcb7gHODEp4WpEUQ

Кому підійде косметика від Filorga?

Виробник подбав про наявність персоналізованих засобів, які підходять для кожного типу шкіри. Насамперед звернути увагу на продукцію варто власницям втомленої, сухої шкіри, що втратила життєвий тонус. Прекрасно цей бренд також справляється з основними ознаками старіння, ретельно живить, зволожує та розгладжує зрілу шкіру.

Ця косметика стане незамінною в період відновлення після інвазивних процедур, що травмують шкіру. Наприклад, пілінги, мезотерапія, контурна пластика тощо.