Всесвітньо відомий іспанський бренд Sesderma було засновано косметологом Габріелем Серраном у 1989 році. Спочатку основні розробки були спрямовані на лікування та профілактику шкірних захворювань, і сьогодні компанія є лідером у сфері нанотехнологій та естетичної медицини.

Однак ні для кого не секрет, що салонні процедури показують найкращий ефект тільки в комплексі з правильно підібраним і регулярним домашнім доглядом, саме тому бренд Sesderma https://kosmetolog.ua/ua/sesderma/ також може похвалитися численними лінійками для щоденного догляду за шкірою.

З яких засобів Sesderma має складатися догляд за шкірою?

Однією з умов ефективності догляду за шкірою обличчя є комплексність та регулярність. Ми рекомендуємо звертати увагу на конкретні лінійки засобів, адже в такому разі баночки ідеально доповнюватимуть один одного та покращуватимуть загальний результат.

Бренд Sesderma пропонує косметику для будь-якого типу шкіри, а також наголошує на вирішенні конкретних проблем. Ви зможете підібрати засоби для лікування:

  • жирної шкіри з порушеною себорегуляцією;
  • акне та інших запалень;
  • надто чутливої ​​шкіри;
  • атопічного чи себорейного дерматиту;
  • гіперпігментації;
  • куперозу.
yUTG17VhPE_nk085Dz531t5xu2jczyJ7ii9aOV-_xw6dPVDVXf9Y5-_MUJJJdlVpTWyMn5pwzbkf4vACrXK-jOH43zVfD08Jt7Ja3Z_sEtKP3lZUnaya4E7lR-g79KB94szee9JjdSQY7ig0XI1XnkGV3UiXu8OeSCfMAp8KQiKHnFsvTKTvHScDqA

Зверніть увагу, що основними кроками в щоденному догляді мають стати очищення, зволоження та захист від сонця. Додаткові засоби допоможуть вам також тонізувати шкіру, підтягувати та розгладжувати зморшки, а також боротися із запаленнями та іншими недоліками.

Де придбати оригінальну косметику Sesderma в Україні?

Інтернет-магазин Косметолог пропонує покупцям широкий вибір оригінальної продукції Sesderma від офіційного постачальника бренду.

Зручний, інтуїтивно зрозумілий сайт із докладними фільтрами, а також професійна допомога консультантів і до, і після здійснення покупки, зроблять ваш косметичний шопінг максимально приємним та результативним.

У магазині регулярно надає своїм клієнтам приємні знижки та проводить акції на популярну продукцію Sesderma.