Експерт японської кухні Андрій Харченко поділився з Полтавським Телебаченням різницею між українськими та японськими суші

Суші у ресторані Рок-н-Ролл

Кожна нова кухня проходить процес адаптації, щоб прижитися у тій чи іншій країні. Іноді одні продукти замінюються іншими, доступнішими і звичними для споживача. Тому доставка суші Полтава користується великою популярністю, яку традиційні японські суші навряд чи колись отримали у всьому світі, якби рецепт не змінювався, проходячи через сотні країн.
 

Полтавське Телебачення взяли інтерв’ю у Андрія Харченка, експерта в японській кухні, щоб дізнатися різницю між українськими суші та традиційними японськими.

У стандартних традиційних ролах в якості начинки виступає начинка одного виду. Та й на смак для наших споживачів традиційні японські суші можуть здатися прісними. Для яскравості смаку та його гостроти додають соус спайсі, який характеризується своєю пікантністю і який виготовляють із пряного соусу «Кімчі» та майонезу «Кюпі». Японці не використовують спайсі соус, для них це неприпустимо, тому що намагаються зберегти первоздані смакові якості блюда.
 

Українські споживачі віддають перевагу ролам, в начинці яких присутній вершковий сир Філадельфія і люблять рол Філа і Каліфорнія. А ось японці протягом багатьох століть не вживали молочних продуктів і не відносять їх до своєї національної кухні. Та й вважається, що рол Філадельфія був винайдений в Америці.

Андрій Харченко розповідає Полтавському Телебаченню про рис у японських ролах

У Японії рис, як хліб, є всьому головою. Країна вранішнього сонця одна з тих країн, де не їдять взагалі хліб. Японці віддають перевагу повітряному, розсипчастому рису. Тому якщо ви спробуєте роли, приготовлені, як звикли їсти Японці, ви напевно отримаєте розчарування. Адже ми звикли занурювати рол у соєвий соус, але якщо японський рол занурити в соус, він розвалиться. Японці не занурюють їх повністю, а лише ту частину, де є риба. Вони воліють «не забивати» природний смак різними спеціями та добавками, тому в Японії ви не побачите велику кількість імбиру, як якщо ви захочете замовити суші.
 

Пряний, гострий імбир японці використовують лише щоб освіжити і очистити смакові рецептори для наступного рола.
 

Відмінностей достатньо і японці здивувалися б тому, як їмо ми і які роли пропонують служби доставки у нас. Служба доставки Рок-н-Ролл хоч і має меню, адаптоване під українського споживача, але тут ви не знайдете чорні роли або роли з кетчупом, та й окрім японської кухні ви можете замовити доставку піци Запоріжжя.

ZyXWjxYEHOiwv6s0PtpV3TM-1q5emdEk3i0RH4Mh8IcbRTZLnyQ7IsJ2UZG6RtMCEM2-Koe6t_amhd7fK90W5gBFVDAzM_PPx92gysf_LxMJm6EYgvWVG7-6RNurjQls-artQrK0AGRkiZc8CJo

Піцца Рок-н-Ролл в ресторані у Запоріжжі

Тут вам запропонують роли, максимально схожі на японські.
 

У ресторані Рок-н-Ролл ви знайдете:

  • Преміум роли
  • Філадельфія та її різновиди
  • Каліфорнія та її різновиди
  • Макі
  • Теплі
  • З ікрою
  • З креветкою
  • З тунцем
  • Спайсі
  • З вугром

Вибір величезний, тому кожен знайде собі суші на власний смак. А якщо хочете відразу кілька різновидів, рекомендуємо звернути увагу на сети, де в наборі зібрані різні варіанти з разними начинками.
 

Служба доставки Рок-н-Ролл працює щодня без вихідних з ранку до пізнього вечора. Якщо ваше замовлення перевищить суму 249 гривень, кур’єри привезуть його безкоштовно в точно обумовлений час додому або в офіс.