Загальновідомо, що офісні перегородки дають змогу ефективно зонувати приміщення та підвищувати продуктивність працівників. Але в яких випадках найбільш доречно купити такі перегородки: коли є потреба недорого облаштувати робочі місця чи створити престижний офіс? Насправді перегородки для офісу підійдуть для розв’язання обох цих задач, просто потрібно вибрати відповідні матеріали та конструкції.

Переваги та види офісних перегородок

Офісні перегородки забезпечують гарну шумо- та теплоізоляцію, а також дозволяють максимально ефективно використовувати наявну площу приміщення. Крім того, вони мають попит, оскільки їхнє виготовлення та встановлення займають мінімум часу. Офісні перегородки бувають:

  • з алюмінію, скла та пластику;
  • постійні та переносні;
  • розсувні та з дверима.

Кожен із варіантів має свої переваги, про які поговоримо далі.

Пластикові перегородки для офісу

Найбільш дешевий та гнучкий матеріал, який забезпечує високий рівень звукоізоляції. Перегородки з пластику не потребують підготовчих робіт і монтуються дуже швидко. Доступні в різних кольорах, тож вдало доповнять робочий простір у будь-якому офісі.

Перегородки з алюмінію

Вони більш міцні, довговічні та дорогі у порівнянні з пластиковими. Потребують каркаса з алюмінієвого профілю, тож, щоб встановити їх, потрібно дещо більше часу. Перегородки з алюмінію здебільшого виготовляють переносного типу. Це дає змогу оперативно демонтувати та повторно встановити їх на новому місці. Мають помірну вагу та широкий вибір кольорів.

Офісні скляні перегородки

Їх виготовляють із загартованого скла, тому вони є міцними та довговічними. Перегородки зі скла добре пропускають світло та мають високий рівень шумоізоляції. Вони мають найбільш презентабельний вигляд та максимально легкі в догляді. Проте їхня вартість найвища, а висота таких перегородок обмежена 3 м.

Де купити офісні перегородки в Києві?

Всі варіанти розглянутих вище офісних перегородок виготовляє компанія «Орнет». Вона пропонує перегородки для створення окремих робочих місць, приміром, для працівників колл-центру. Зонування за допомогою перегородок дасть змогу ефективно використовувати наявний простір і водночас створити належні умови роботи для кожного оператора. Завдяки скляним офісним перегородкам виробництва «Орнет» можна облаштувати просторий і комфортний конференц-зал.

Компанія має чималий досвід виготовлення та монтажу офісних перегородок. Якщо вам потрібно облаштувати офіс і поділити його на окремі приміщення, проте ви не маєте наміру зводити стаціонарні стіни, зверніться до виробника «Орнет». Вам допоможуть вибрати перегородки відповідно до ваших задач, виготовлять та встановлять їх в оговорені терміни. Компанія надає послуги з монтажу в Києві та Київській області.