Жінки вже давно перестали сприймати піжаму лише як одяг для сну. Сучасні моделі настільки привабливі та зручні, що дами з задоволенням носять їх впродовж усього дня, коли знаходяться дома. Літом – це легкий комплект, який дарує відчуття прохолоди. А взимку – тепла жіноча піжама, яка зігріває та дозволяє почуватися затишно. На останній і зупинимось – які якості вона повинна мати, щоб забезпечувати максимальний комфорт та зручність. 

Фото https://podushka.com.ua/. Жіноча піжама Sleeper Set Fuxia

Особливості зимової піжами – важливі моменти 

Щоб одяг для сну та дому приносив задоволення та радував своїм бездоганним виглядом довгий час, треба приділити увагу наступним характеристикам. 

Матеріал 

Оскільки піжама тісно контактує з тілом, то важливо, щоб вона була виготовлена з натуральної тканини – дихаючої, приємної на дотик та міцної. Саме таким вимогам відповідає бавовна. Матеріал може мати різну фактуру на щільність – це добре демонструє постільна білизна на сайті “Подушка” з сатину, жаккарду, перкалю та інших варіацій. Але для зимових піжам використовується більш щільна бавовна, яка добре зберігає тепло, підтримуючи комфортну температуру, та не вимагає особливого догляду. 

Не менш популярними є піжами з флісу – легкого та міцного синтетичного екоматеріалу, який протистоїть бактеріям та має гарні теплозберігаючі властивості. А ще він швидко сохне та не вимагає прасування. 

З зігріваючою функцією чудово справляються і комплекти з віскози. Незважаючи на штучне походження тканина дихає, має антисептичні властивості та гарні показники гігроскопічності. Також одяг з віскози чудово виглядає та не мнеться. 

Зручний крій 

Безумовно найбільш популярними залишаються класичні моделі вільного пошиття, які дуже зручні у носінні. Хоча варто зауважити, що прихильниці облягаючого одягу можуть бути спокійними – є варіанти і для них. Вони не менш комфортні, адже у їх складі присутній еластан, за рахунок якого одяг не сковує рухи. 

Комплектація 

Зазвичай зимові піжами складаються з двох елементів – штанів та кофтинки з довгими рукавами. Але якщо у квартирі тепло, то підійде варіант з футболки та бриджів. А жінкам, які завжди мерзнуть, можна порадити комплект з халатом, який особливо стане у нагоді після водних процедур.   

Дизайн 

Якщо ви хочете почуватися впевнено навіть у піжамі – вибирайте стильні комплекти з сучасними принтами та модним забарвленням. Наприклад, зараз у тренді фісташковий колір, різні відтінки сірого, анімалістичні малюнки. 

На перший погляд може здатися, що вибір зимової піжами – складне завдання. Але насправді все набагато легше – просто керуйтеся своїми бажаннями, не забуваючи про наші рекомендації. 

VkUIm1lDTM59RryAMX801MwHClBRNhntRgGB5XbX6ZRFsLLGYam7Ynfya-irYyNtQu4vnu_zmYH0Opl5FE4xj222vYqWxJaarIA44v6nxSuCvwzWNebKjNzIXGHbFGUU6Rro10hd2yopA1ce2C7jp1QgR3QcqspvzkKRp1w4rLdDYt9doq_ZnnI27MYywg

Фото https://podushka.com.ua/. Піжама жіноча Charly Lotus Home