Наразі кількість криптовалют обчислюється тисячами, але з кожним днем ​​їх стає все більше. Зробити правильний вибір серед цього різноманіття досить складно. Серед активів, які не мають практично жодної цінності та перспектив, необхідно знайти дійсно цікаві проєкти. Ось які криптовалюти можна віднести до перспективних у 2022 році.

5 перспективних криптовалют у 2022 році

  1. BTC — криптовалюта, яка вже всім відома. Вона займає перше місце за ринковою капіталізацією та вважається гарною інвестицією. Можливі коливання її ціни впливають на весь ринок.
  2. XRP — внутрішня валюта мережі Ripple — конкурента традиційних систем типу SWIFT. Використовується для швидкої конвертації між різними валютами, переказів фіату тощо. Внаслідок сильного попиту має гарні перспективи та входить до 10 кращих валют за капіталізацією.
  3. ETH вважається криптовалютою № 2 після BTC як за популярністю, так і за капіталізацією. Блокчейн Ethereum використовується як майданчик для інтеграції технології блокчейну в сторонні проєкти. У 2022 році мережа перейшла на актуальний алгоритм Proof-of-Stake (PoS) і відкрила для себе нові перспективи.
  4. SOL — токен блокчейн-мережі Solana. Блокчейн є конкурентом Ethereum у ролі платформи для децентралізованих фінансів. До переваг належить швидкість (60 000 TPS) і поєднання консенсусів Proof-of-History (PoH) і Proof-of-Stake (PoS), що посилює безпеку.
  5. WBT — внутрішній токен криптобіржі WhiteBIT. Доступний у популярних парах, зокрема, WBT в USDT. Потенціал активу хороший завдяки неможливості додаткової емісії, щотижневому спалюванню та блокуванню половини випущених токенів для подальшого випуску за графіком. WBT — перспективна криптовалюта завдяки механізму роботи та страхування, що забезпечують конкурентоспроможність.

Де та як купити WhiteBIT токен (WBT)?

Простіше за все це зробити на криптобіржі WhiteBIT. Користувачам доступні кілька торгових пар, зокрема WBT/USDT. До речі, токен дає власникам знижки на торгові комісії та інші бонуси. До того ж у планах біржі представити WhiteBIT токен і на інших платформах. Зокрема, WBT вже офіційно представлений на Huobi.

Пам’ятайте, що для того, щоб вдало вкластися в криптовалюту й  у майбутньому отримати вигоду недостатньо самого бажання. Асортимент зараз величезний і знайти варіант для себе зможе кожен. Але вибір має бути зваженим та ґрунтуватися на ретельному аналізі як ринку в цілому, так і конкретної монети.