Займаєтеся Ви спортом, чи просто ведете активний спосіб життя, незалежно від пори року, найкращим рішенням практичного одягу незмінно залишається термобілизна, яка, завдяки точному анатомічному крою та особливій тканині, є ідеальним варіантом легкого та зручного одягу, що не заважає рухам, відводить вологу від тіла та зберігає тепло там, де треба. Знайти ідеальну термобілизну для будь-якої активності можна, зазирнувши на сайт alp.com.ua/termobele/, де і професійні спортсмени, і аматори знайдуть кращі зразки функціонального одягу від світових виробників.

Переваги термобілизни

Інноваційність сучасної термобілизни полягає в тому, що вона розробляється з урахуванням всіх фізіологічних особливостей тіла людини, тобто, якщо за статистикою, на деяких ділянках тіла людина потіє більше, ніж на інших, то в там буде використана інша тканина, аби забезпечити повний комфорт та функціональність. Також окремо розробляються моделі для жінок та чоловіків, що є принципово важливим для спортсменів, також існує широкий вибір термобілизни для дітей. Щодо швів у таких виробах, як правило, вони є пласкими та зовнішніми, аби нічого не заважало рухові та не спричинювало дискомфорту.

В цілому, не зважаючи на величезне різноманіття зразків термобілизни та моделей, вмділяють наступні групи:

  • Термофутболки та термокофти
  • Термоштани
  • Воєнна термобілизна
  • Комплекти термобілизни

Виходячи із використовуваних матеріалів, термобілизна може бути виконана із:

  1. Синтетики
  2. Вовни
  3. Комбінований тип

Особливості термо-виробів

Види термобілизни варіюються в залежності від багатьох факторів, зокрема: пора року, вид спорту, рівень фізичного навантаження тощо, але розглядаючи даний аспект в контексті статі, можемо сказати, що різниця у підходах виробництва величезна, зокрема:

  • Термобілизна для жінок обов’язково має особливий анатомічний крій, що є важливою умовою комфортного носіння; має високий процент синтетики тільки якщо виріб призначений для носіння влітку, або при високій інтенсивності занять спортом; дуже часто саме термобілизна для жінок виготовляється у яскравих кольорах.
  • Чоловіча термобілизна має завжди вищий показник відведення вологи від тіла та антибактеріальних компонентів, адже чоловіки потіють у рази інтенсивніше, ніж жінки. І обов’язково така білизна має бути дихаючою.
  • Дитяча термобілизна абсолютно нічим не поступається дорослій, проте часто її виготовляють з гіпоалергенних тканин.

Вибираючи термобілизну на alp.com.ua, Ви завжди вибираєте кращу якість, до якої незмінно повертатиметеся знову і знову.