Locator Полтава Спортивні комплекси Стрілкові клуби, тириШевченківський район Стрілкові клуби, тири Шевченківський район Полтава

Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві

2
  • target ad

    Тут може бути ваша компанія

    Locator.ua
    Locator - нове джерело ваших клієнтів: найдешевші реальні ліди, від 590 грн/міс. Напишіть нам!
  • Полтавский городской спортивно технический клуб

    вулиця Шевченка, тел. 0 (53) 227-29... показати
    вулиця Шевченка, 17, тел. +380(53)227-29-38 детальніше
    Стрілкові клуби, тири Полтавский городской спортивно технический клуб знаходиться у Полтаві, вулиця Шевченка. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 18:00.
  • Огнестрельный тир Объект-7, 62

    вулиця Пилипа Орлика, тел. 0 (95) 130-71... показати
    вулиця Пилипа Орлика, 34, тел. +380(95)130-71-77 детальніше
    Стрілкові клуби, тири Огнестрельный тир Объект-7, 62 знаходиться у Полтаві, вулиця Пилипа Орлика. Сьогодні ця організація працює за графіком з 09:00 до 19:00.

Коротко про стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві

На цій сторінці зібрані стрілкові клуби, тири, розташовані у Шевченківському районі у Полтаві. . Locator відомо про дві стрілкові клуби, тири поряд з цим місцем серед яких Полтавский городской спортивно технический клуб, Огнестрельный тир Объект-7, 62 , які розташовані на вул. Шевченка, вул. Пилипа Орлика. Тут ви знайдете точні адреси, мапу розташування, ☎️ телефони, години роботи, відгуки про ці стрілкові клуби, тири.

  • Чи є і скільки Стрілкові клуби, тири працюють у Шевченківському районі у Полтаві?

    Так, у Шевченківському районі у Полтаві є Стрілкові клуби, тири. За даним Locator тут ведуть діяльність 2 Стрілкові клуби, тири.

  • Які Стрілкові клуби, тири найкращі у Шевченківському районі у Полтаві?

    Locator радить відвідати насступні Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві: Полтавский городской спортивно технический клуб, Огнестрельный тир Объект-7, 62.

  • Де знаходиться найближчі від мене Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві?

    Для того аби дізнатись за якою адресою знаходиться найближчі від вас Стрілкові клуби, тири, перейдіть на сторінку Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві і наближайте карту Locator.ua до вашого місцезнаходження або натисніть на іконку геолокації в блоці управління мапою справа внизу.

  • Які ціни на послуги Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві?

    Ціни на послуги Стрілкові клуби, тири залежать від конкретної послуги і Стрілкові клуби, тири. Locator.ua дає можливість всім Стрілкові клуби, тири вказати ціни на свої послуги. Для того, аби дізнатись про них, перейдіть за посиланням на сторінку послуги або подивіться ціни на сторінці конкретного Стрілкові клуби, тири.

  • Послугами яких Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві краще скористатись?⭐

    Рекомендуємо звертатись до Стрілкові клуби, тири, які мають високий рейтинг за оцінками Locator.ua: Полтавский городской спортивно технический клуб, Огнестрельный тир Объект-7, 62.

  • Як зв'язатись з цими Стрілкові клуби, тири?

    Контакти для зв'язку з цими Стрілкові клуби, тири ви можете побачити, перейшовши на їх сторінку. Locator.ua надає можливість св'язатись по телефону, імейлу, Viber, WhatsApp, Telegram і за допомогою внутрішніх повідомлень на сайті Locator.ua.

Стрілкові клуби, тири у Шевченківському районі у Полтаві поряд

за районами поряд:

за станціями метро поряд:

    Стрілкові клуби, тири у Полтаві

    Стрілкові клуби, тири за районами Полтави: